Duo Rolgordijnen

Duo rolgordijnen zijn rolgordijnen met een dubbele stof. De stof heeft banen die afwisselend doorzichtig en ondoorzichtig zijn. Door het rolgordijn omhoog of omlaag te trekken schuiven de strepen over elkaar heen, zodat u op elke hoogte het gordijn op transparant, of juist gesloten kan instellen. Het gordijn kan volledig ingerold worden, en bij het volledig uitrollen zal het gordijn precies gesloten zijn op de hoogtemaat van het gordijn. Zo heeft u veel mogelijkheden voor verschillende lichtinval in huis.

Onze duo rolgordijnen zorgen voor privacy door nauw geweven transparante banen. Overdag kunt u wel naar buiten kijken en genieten van daglicht, maar voorbijgangers kunnen niet naar binnen kijken. Ze zijn isolerend, waardoor de warmte binnen blijft in de winter, en het koel blijft binnenshuis in de zomer. De duo rolgordijnen zijn gemakkelijk in onderhoud, en houden geen stof vast. Andere gordijnen zijn daarom niet noodzakelijk.

AZRA HOME COLLECTIONS

– Bij ons is de raamvitrage kant en klaar verkrijgbaar, maar ook op maat.

– Een snellere levertijd is gegarandeerd.

– In onze ateliers worden dagelijks honderden meters stof verwerkt. Het overgrote deel hangt binnen de kortste keren als pasklaar gordijn in een woning ergens in Nederland.

343

Kleuren beschikbaar

121

Verschillende gordijnen

9

Beoordeling

492

Klanten gingen u voor

NEEM CONTACT OP